Nog meer sneeuw

03 03 05 - 00:37Vanmiddag moest ik er even uit voor boodschappen dus stevig ingepakt ging ik met mijn weer-en-wind-laarzen aan mijn voeten naar de supermarkt. Die weer en windlaarzen hebben een zool die zelfs op de meest glibberige ondergrond nog iets van houvast biedt dus dat voelde comfortabel aan. Het sneeuwde ondertussen gestadig door en op de straten waren prachtige sporen te zien van de auto's. Hier geen sneeuwballen die om je oren vliegen of ingepeperd worden door opgeschoten jeugd. Gelukkig!!! Hebben wij zo'n braaf dorp of zou je dat eerder gezapig moeten noemen. In ieder geval kwam ik met een stuk of wat foto's terug waarvan hier een kleine selectie.

vier reacties

sab

bij ons in de grote stad krijg je ook geen ballen om je oren, mits je je huisgenoten voor de deur tegenkomt dan ben je daarna kleddernat. Ik kom nu achter de handigheid van laarzen dus vanavond ga ik laarzen kopen, ik denk van die regenbooglaarzen :)

sab (URL) - 03-03-’05 07:57
Mieke

@ Sab: Nou maar hopen dat de sneeuw nog even blijft liggen voor je nieuwe laarzen.

Mocht het niet zo zijn kan het nog wel als update spreekwoord (zie eerder logje): als de sneeuw verdwijnt koop men laarzen. LOL

Mieke - 03-03-’05 10:56
Simone

Bij ons in de straat waren 4 jongens bezig met een sneeuwballen-gevecht en ik was blij dat ik daar niet tussen stond… >;-)

Simone - 03-03-’05 13:20
Morpurgo.nl

Mooi zwart/wit

Morpurgo.nl (URL) - 04-03-’05 21:03


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.