Slijter van de provincie Utrecht

26 02 05 - 16:41We hadden het al terzijde gemeld in het logje dat we eerder schreven maar vandaag is het spandoek binnengekomen: Slijterij Hans van Vugt is Slijter Van De Provincie Utrecht geworden. Supertrots zijn hij en zijn medewerkers en dat is ook te zien aan de foto (klik voor vergroting) die we vanmiddag namen. Ik denk dat er nog wel wat vuurwerk verwacht kan worden voor de verkiezing van de beste slijter van Nederland. De andere provincies mogen hun borst wel natmaken, want het wordt een boeiende battle en Hans en zijn mannen zijn er klaar voor. Dat geldt trouwens ook voor de beste slijter van Zeeland (in weblogland beter bekend als Het meisje van de Slijterij) die de kurkentrekkers al geslepen heeft. May the best (wo)man win!

zes reacties

berta

Daar moet op gedronken worden…

berta (URL) - 26-02-’05 16:58
Mieke

Wij hebben er net een kopje kruidenthee op genomen (jokerp)

Mieke - 26-02-’05 17:00
Rogier

Mieke en Hans bedankt dat jullie direct zo enthousiast gereageerd hebben op ons spandoek. De foto is leuk geworden. Nu op naar de beste slijter van het jaar. Via onze site zullen we jullie voorlopig op de hoogte houden over de ontwikkelingen. Gr Rogier

Rogier (E-mail ) (URL) - 26-02-’05 17:01
Ronald

Daar drink ik op

Ronald (URL) - 26-02-’05 17:04
Morpurgo.nl

Met Petra moet je niet vechten maar drinken :-p

Morpurgo.nl (URL) - 27-02-’05 01:47
Meisje

Dit wordt ook wel een erg leuke battle hoor Morpurgo :). Ik ben denk ik nog wel met wat erg originele dingetjes bezig (heb idd de kurkentrekkers geslepen). Zogauw die dingetjes definitief zijn zal ik dat met jullie delen. :)

Meisje (URL) - 27-02-’05 12:21


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.