Fotograferen bij de Wereldband

12 02 05 - 15:49Een aantal weken geleden trad de Wereldband op in het Het Beauforthuis. Wij deden daar verslag van vergezeld van een foto-compilatie. De Wereldband was gecharmeerd van de foto's en vroeg mij of ze deze mochten gebruiken. Ook werd ik uitgenodigd voor hun optreden gisteren in Gouda in de Goudse Schouwburg. Daar maakte ik via mijn contactpersoon wat uitgebreider kennis met de bandleden en de mensen die hen begeleiden. Een uur voor aanvang hadden we afgesproken en Amanda die ook erg benieuwd was door mijn enthousiaste verhalen wilde ze ook graag zien. Zo was ik in de gelegenheid om niet gehinderd door het publiek voor aanvang extra foto's te maken. Klik op de fotostrip hierboven om een vergrote compilatie te zien van alle individuele bandleden. Uiteraard heb ik nog veel meer foto's gemaakt en een van de foto's komt waarschijnlijk (onder voorbehoud) aanstaande maandag in de Telegraaf te staan. Uiteraard konden Amanda en ik het optreden zelf ook bijwonen, waarbij ik aanvullende foto's kon maken. De plaatsen die we hadden waren daarvoor niet zo gunstig maar het leverde toch weer extra materiaal op. Opnieuw kon ik genieten van hun fantastische optreden. Zoals ik al eerder zei: Zorg dat je dit gezien hebt!! Zes fantastische muzikanten die per persoon minimaal 5 instrumenten bespelen en die je op humoristische wijze een reis laten maken langs de muziek uit verschillende culturen. De humor gaat nergens ten koste van de muziek en zang. Een aanrader van de bovenste plank! Bekijk hun speellijst voor een optreden bij je in de buurt. Wacht daarmee niet te lang want De Wereldband speelt gewoonlijk voor uitverkochte zalen.

negen reacties

V@nM@n

Ik zie dat ze in april in sittard zijn. Heb het al in de agenda gezet… (eerst even kaarten bestellen)

V@nM@n (URL) - 12-02-’05 20:55
Ronald

U wordt beroemd!!

Ronald (URL) - 12-02-’05 23:00
Hans

Ja wie weet Ronald;-)

Hans (URL) - 13-02-’05 00:48
Puur Kaat

Wij gaan aanstaande vrijdag kijken in het theater in Goirle. Nog bedankt voor de tip!

Puur Kaat (URL) - 13-02-’05 09:29
brigitte

Wij gaan ook een poging doen voor kaarten.

brigitte (E-mail ) (URL) - 13-02-’05 10:40
brigitte

Ik heb maar meteen kaarten gereserveerd. In Eindhoven spelen ze niet in de grote zaal en de kaarten waren extra goedkoop. Dus….voor €9,= p.p. kun je het voor de 27e nog proberen.

brigitte (E-mail ) (URL) - 13-02-’05 10:46
mariekefotografeert

Mieke gaat landelijk…

mariekefotografeert (URL) - 13-02-’05 11:37
Mieke

Ik ben het niet Marieke, het is Hans die landelijk gaat!!!!

Mieke - 13-02-’05 11:47
amanda

ja de wereldband was echt gewoon te goed geweldig dank da ik mee mogt

amanda (URL) - 13-02-’05 18:42


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.