Remixed over het internet

11 02 05 - 01:16Gisteren toch wel een staaltje meegemaakt van wat er allemaal mogelijk is in de tegenwoordige tijd. Zoals ik eerder aankondigde was er gisterenavond een speciale uitzending van StudioR@dioLEXY voor onze zieke vriend. Een groep vrienden van de Vampire besloot een lied te maken voor de gelegenheid en dat met elkaar in te zingen om in te uitzending te laten horen. Nijntje schreef de tekst en Lsmisch speelde de melodie met zijn gitaar en nam dat op met het muziekprogramma Garageband. Dat muziekspoor werd met de tekst via iChat opgestuurd naar Brigitte, Mark, Davis, Hans, Jaguaromac en Nijntje die allen een deel van de tekst inzongen. LEXY was degene waar alle ingezongen onderdelen weer per iChat naar toe werden gestuurd en die monteerde het geheel tot een hele speciale versie van het nummer Angie van The Rolling Stones. Ga naar de website van The Vampire om te lezen en te luisteren naar Tonny, the song en verbaas je over de wonderen der techniek.

zes reacties

brigitte

Ja het viel helemaal niet tegen ook. Was erg leuk :-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 11-02-’05 11:14
Simone

Wat een geweldig leuk idee!

Vampire zal er vast heel gelukkig mee zijn. l-)

Simone - 11-02-’05 11:29
Mieke

@ Simone: ja dat denk ik ook :-)

Mieke - 11-02-’05 12:28
Peter

Hij hoeft zich tijdens het opknappen echt niet te vervelen. Er is genoeg te lezen en luisteren als hij weer in staat is dit te doen.

Peter (E-mail ) (URL) - 11-02-’05 14:17
Morpurgo.nl

Waren ze dronken of zo hahahahaha wat klinkt dat maf

Morpurgo.nl (URL) - 11-02-’05 17:22
Hans

@Morpurgo ja het klinkt inderdaad maf, volgens mij was niemand dronken maar het was allemaal voor een goed doel! Daar denk ik maar aan…

Hans (URL) - 11-02-’05 17:39


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.