Wie kent dit jongetje?

05 01 05 - 13:33

Gezien op de weblog van Anja Meulenbelt. Misschien kunnen wij als webloggers helpen? De tekst er bij luidt als volgt:

Op de foto een jongetje die in het ziekenhuis in Phuket ligt. Niemand weet wie hij is. Ouders onbekend/vermist. Ziekenhuis vraagt onze medewerking om familie te achterhalen. Qua uiterlijk zou hij goed uit Nederland of een ander (west)europees land kunnen komen. Wellicht kan je deze mail forwarden naar kontakten die je hebt bij andere (europese) reisorganisaties. Met vriendelijke groet, ATP, The Advanced Travel Partner, Eric Zeevalk


Update

Van alle kanten komt het bericht dat dit jongetje ondertussen is herenigd met zijn grootouders in Zweden en dat zijn ouders naar alle waarschijnlijkheid in de tsunami zijn omgekomen.

zes reacties

Ecluse

Volgens mij is dat jongetje allang terecht. Speelde een dag of vier geleden op NOVA.

Ecluse (E-mail ) (URL) - 05-01-’05 14:20
Mieke

Is dit het zweedse jongetje waar iedereen het over had?

Mieke - 05-01-’05 14:33
IngKey

Zet aub in een update erbij dat deze jongen ALLANG gevonden is! Deze foto waart namelijk inmiddels als een onuitroeibare hoax over het internet.

IngKey (URL) - 09-01-’05 17:00
Mieke

@ IngKey: goed ID!

Mieke - 09-01-’05 23:24
Amiek

Volgens mij zag ik hem gisterochtend op CNN en bleek zijn vader toch ook gevonden te zijn, maar ik had nogal een kater, dus dat kan mijn beoordelingsvermogen enigszins beinvloed hebben…

Amiek (URL) - 10-01-’05 00:30
Mieke

@ Amiek: dat zou wel heel fijn zijn voor dit kleine mannetje!

Mieke - 10-01-’05 01:08


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.