Gevonden kostbaarheden

04 01 05 - 12:13In de Volkskrant stond vandaag een foto van de verzameling creditcards en identiteitspapieren die op het Thaise eiland Phi Phi zijn gevonden. Al dat plastic geld, zorgvuldig bewaard in moneybelts of andere plekken waar niet zomaar iedereen bij kan, al die zuur verdiende centjes en dat spaargeld, drijft nu gewoon zomaar in het water of zwerft achteloos over het strand.

zes reacties

V@nM@n

Als de eigenaar nog leeft zal hem dat een rotzorg zijn denk ik…

V@nM@n (URL) - 04-01-’05 12:22
mariekefotografeert

Ik zag in een andere krant een foto dat ze in kleine bakjes al de pasjes en zo per land verzamelen…

mariekefotografeert (URL) - 04-01-’05 13:59
Mieke

@ Marieke: Als je op de foto klikt wordt hij groter en kun je ook hierop bakjes zien met ondermeer UK, USA, Italy en Germny er op.

Mieke - 04-01-’05 14:13
Leibele

VnM@n: Ik weet zeker dat,waneer de eigenaar NIET meer leeft het hem/haar een rotzorg zal zijn.Ik zal je de kost geven wat er zoal niet gejat is en wordt daar.Sommige levende mensen doen dat nu eenmaal.

Leibele (URL) - 04-01-’05 18:59
Vampire

Zo blijkt maar weer eens dat geld niet alles is….. Ik hoop dat de eigenaren nog gewoon leven en in goede gezondheid naar huis kunnen gaan; da’s belangrijker lijkt me.

Vampire (E-mail ) (URL) - 05-01-’05 00:37
Mieke

@ Vampire: volgens mij als je die hel overleeft dan geef je niks meer om geld of een creditcard.

Mieke - 05-01-’05 00:40


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.