Het eind van een era

06 12 04 - 16:05Er waren de afgelopen dagen geruchten dat IBM op gaat houden met het produceren van computers. International Business Machines is de nestor van de computers en PC's en op dit moment de derde producent na Dell en Compag met een marktaandeel van iets meer dan 5 %. Vroeger werd er goud verdiend met het maken van computers, nu schijnt er geen droog brood meer in te verdienen te zijn. De markt is verzadigd, althans voor 99 %, en in menig gezin heeft ieder gezinslid zijn of haar eigen computer of laptop. Gelukkig blijft IBM wel doorgaan met het produceren van PowerPC-chips (die het maakt voor Apple) maar het voelt toch wel een beetje als het eind van een era. Vandaag zag ik overigens nog een bericht voorbij komen dat IBM van plan zou zijn om Apple over te nemen. Het moet niet gekker worden!

vier reacties

Vampire

Van alle win-computers vind ik toch nog steeds de IBM de beste.. misschien ook omdat ik daar (lang geleden) mijn roots heb liggen.

Vampire (E-mail ) (URL) - 06-12-’04 19:37
Arjan

Laat dat gerucht alsjeblieft niet de waarheid worden.

Arjan (URL) - 06-12-’04 22:30
V@nM@n

Mmm, a dream come true….?

Apple verovert de wereld, als het dan maar niet zo gaat als met OS2

V@nM@n (URL) - 06-12-’04 22:34
brigitte

Hoezo verzadigd? Iedere drie jaar ben je immers wel weer toe aan een nieuwe omdat de andere dan hopeloos verouderd is….

brigitte (E-mail ) (URL) - 07-12-’04 09:27


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.