The day after

29 11 04 - 12:51We moesten gisteren nog de hele avond uitbuiken maar we hebben genoten van de Chocolate Battle. Ik had jullie nog wat meer info beloofd dus nu de facts en figures. Allereerst de deelname: geheel conform verwachting kwamen de echte chocofreaks massaal opzetten. We zagen vertegenwoordigers van Amiek, Anne-Floor, Rosanne, Studio Haen, Made on Planet Lane, Piepoo, Merel, Amanda en Miwian.

Zoals al op diverse plaatsen gezegd is er apart gejureerd voor smaak en vormgeving. Bovendien hadden we naast onze eigen jury (olv Hans) ook geheel spontaan een publieksjury bestaande uit personeel en bezoekers van Cafe Loburg, waarvan een aantal met groot genoegen meedeed het het testen van de beste chocoladetaart. Sommigen wilden er zelfs voor betalen. We vonden daarom dat we de punten van de publieksjury ook in de overwegingen moesten betrekken.

Een en ander leidde na veel vermenigvuldigen, optellen en aftrekken van de verschillende uitslagen tot het volgende resultaat:
  1. Smaak: Mieke en Looks: Amanda
  2. Smaak: Kim en Looks: Kim
  3. Smaak: Amanda en Looks: Mieke
  4. Smaak: Annemiek en Looks Petra
  5. Smaak: Petra en Looks: Annemiek
Ik won een fantastisch chocoladeboek (Puur Chocola) en de dames Amanda en Kim die de 1e en 2e plek hadden behaald bij de vormgeving wonnen allebei een boek van Escher. Wil je nog meer foto's bekijken, klik dan hier of bij Cafe Loburg die ook meteen een aantal foto's op hun site hebben staan.

Een leuk, smakelijke en gezellige middag. Max (Piepoo-vertegenwoordiger) heeft zich opgeworpen om in het voorjaar de initiatiefnemer te zijn van een tapasbattle. We hebben er nu al weer zin in! Jullie ook?

dertien reacties

Anne-Floor

Het was een superleuk middag! Als de tapasbattle er komt ben ik er zeker weer bij!

Anne-Floor (URL) - 29-11-’04 13:10
Hans

Jah!!!! TAPAS!!!:-)

Hans (E-mail ) (URL) - 29-11-’04 13:13
Hans

Helaas kon ik als jury voorzitter niet meestemmen. Wat mij betreft had de taart van Annemiek wel hoger mogen eindigen! hij smaakte voortreffelijk en zag er sober maar mooi uit zo’n grote buine bol die stijf staat van de choco!

Hans (E-mail ) (URL) - 29-11-’04 13:19
GeeSpot

Zo te zien heb ik een hele gezellige middag misgelopen. Maar fijn om te weten dat dit soort leuke initiatieven gewoon spontaan een vervolg krijgen. Tapa’s klinkt helemaal goed. So I can hardly wait ;o)

GeeSpot (URL) - 29-11-’04 13:22
mariekefotografeert

Dat ziet er lekker en gezellig uit, mjammmm…

mariekefotografeert (URL) - 29-11-’04 15:47
berta

Geweldig, wat een feest!!!

berta (URL) - 29-11-’04 19:03
Vampire

Wat ziet het er allemaal smakelijk en gezellig uit zeg.. jammer dat ik er niet bij kon zijn. En vandaag zeker nog steeds uitbuiken?

Vampire (E-mail ) (URL) - 29-11-’04 19:43
V@nM@n

jaja, wrijf het er maar lekker in…ik heb wat gemist dus. Toch maar sparen voor die tapasbattle, is meer mijn smaak.

V@nM@n (URL) - 29-11-’04 20:10
Carrie

jaaa zeker! dan kan ik nl. ook mee doen (ik lust geen chocola)

Carrie - 29-11-’04 23:06
Anne-Floor

Carrie: je had zondag ook mijn abrikozenvlaai kunnen eten, hoor!

Anne-Floor (URL) - 30-11-’04 01:21
brigitte

Ja dat was idd, jammer zo’n fris stukje abrikozenvlaai paste perfect bij chocolade en was een mooie afsluiting geweest maar ik plofte echt. Dat was ook te zien aan de bordjes die overbleven. Iedereen had wel wat laten liggen omdat het echt niet meer opging.

brigitte (E-mail ) (URL) - 30-11-’04 09:25
max

genoten en zeker een mooi en leuk gezicht al die taarten. Natuurlijk ben ik ook trots dat Kim meegedaan heeft en zelfs voor smaak en opmaak 2 werd. Dat niet niet weg dat ik alle deelnemers waardeer voor de moeite die ze gedaan hebben om de battle aan te gaan. Mieke en Annemiek nogmaals dank en op na de Tapas-battle

max (E-mail ) - 30-11-’04 12:20
Mieke

@ Max: leuk je nu na alle ‘gesprekken’ die wij voerden bij Piepoo eens bij Miwian Weblog te zien. Met recht kun je trots zijn op je dochter. Ze heeft het fantastisch gedaan! En we kijken allemaal al weer uit naar de tapasbattle. Keep us posted.

Mieke - 30-11-’04 12:31


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.