Pas op voor gaatjes
25 11 04 - 17:03
Dit is een closeup van een boulognestokbrood van AH dat nog afgebakken moet worden. Ik wilde het afgelopen weekend gebruiken en toen zag ik dat het vol schimmel zat. En dat terwijl het nog vers had moeten zijn tot 23 januari 2005. Het schijnt dat als er een minuscuul gaatje in de verpakking zit, de boel gaat schimmelen en dat het verschijnsle bekend is. Blah, ik let in het vervolg wel extra op hoor! Ik kreeg natuurlijk wel mijn geld terug maar heb maar niet zo'n nieuw brood gekocht. Ik vertrouw het toch niet helemaal meer.
dertien reacties
Ik ga voor vers.
Leibele (URL) - 25-11-’04 18:22en zo liggen ook wel eens in het schap
van AH moet je het maar hebben
ferrie (URL) - 25-11-’04 18:42Goh nooit geweten dat zoiets aan gaatjes kan liggen. Eigenlijk best wel logisch, maar evengoed lekker een smerig gezicht als je dat in je kast vind. Ik heb dergelijke broden niet meer gekocht sinds we een broodbakmachine hebben, maar daar maak je erg lastig een stokbrood of ciabatta in
brigitte (E-mail ) (URL) - 25-11-’04 19:34Een stokbroodje vers van de bakker op zondagmorgen (ja die zijn in Belgie open op zondag!), of croissants, chocoladekoeken, boterkoeken… heerlijk allemaal, doe mij maar eentje van de bakker…
Nijntje (URL) - 25-11-’04 19:38Je had het brood ook kunnen beleggen met gewone- i.p.v. schimmelkaas…
berta (URL) - 25-11-’04 20:03ik heb bij de c1000 gewerkt. leuk, denk je. maar het kwam geregeld voor dat er schimmelende afbak-stokbroodjes in het schap lagen. die werden dan snel in het magazijn gepleurd, om verder te vergeten. soms kwamen we zo’n stokbroodje weer tegen. en dan heb je er altijd collega’s bij die het veranderen in zo’n plof-paddestoel (geen idee hoe die heten). erg smerig natuurlijk
nu kijk ik altijd of het brood er nog goed uit ziet. mocht ik er toch een keer overheen hebben gekeken, neem ik het mee en krijg ik een nieuwe. want groen stokbrood lust ik niet.
hanneke (URL) - 25-11-’04 22:35Dat is net zoiets als die melk die ik toen had die vroegtijdig in griesmeelpap was getransformeerd, weet je dat nog? Vies zoiets, bah!
Anne-Floor (URL) - 25-11-’04 23:27Steeds vaker bakken we hier het brood zelf.
Arjan (URL) - 25-11-’04 23:59
Vies zeg,
ik had een keer muizen in de keuken en die hadden door dat harde plastic doorgegeten. Was ook niet echt prettig.
Kaat (URL) - 25-11-’04 17:18