Family

12 11 04 - 10:10Het is vandaag de 100e Photo Friday en het thema is Family. Ik heb vier foto's gevonden die ik daarvoor geschikt vind en zou jullie weer eens willen vragen mij advies te geven. Welke foto vind jij het mooiste passen bij het thema Family.
Klik op het plaatje om alle vier de foto's te zien en kies vervolgens de beste foto. Natuurlijk bepaald ik uiteindelijk zelf welke foto in instuur maar jullie hebben me vaker goed advies gegeven.

Hans heeft zijn keus al gemaakt. Kijk hier om te kijken welke foto het is geworden.


Update

Dank voor al jullie stemmen. Ik vind het altijd leuk om te zien wat anderen in het betreffende thema de meest geschikte foto vinden. De keuze was moeilijk. Ik twijfelde sterk tussen twee foto's maar heb de knoop nu doorgehakt. Wil je weten welke foto ik uiteindelijk heb gekozen? Kijk dan hier.

vijf reacties

Kaat

Wat een leuk thema voor de foto friday.

Kaat (URL) - 12-11-’04 10:18
Mieke

@ Kaat: nou doe ook mee, wat houdt je tegen?

Mieke - 12-11-’04 10:24
berta

ik heb op 1 geklikt, maar ik wil eigenlijk op 3 stemmen…

berta (URL) - 12-11-’04 10:30
IngKey

Ben ik dan als enige voor de zwijntjes? :-)

IngKey (URL) - 12-11-’04 10:54
Anne-Floor

Die kamerbrede familie, geen twijfel mogelijk! :-)

Anne-Floor (URL) - 12-11-’04 11:28


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.