VanMan op bezoek

21 10 04 - 22:03Het begon er mee dat ik in Heerlen en Kerkrade moest zijn en VanMan zei: "waarom ben je niet even langs geweest voor een kopje koffie?" Vervolgens logde VanMan over een trip die hij gemaakt had met zijn ouders naar de BNMO in Doorn, dat is echt bij mij om de hoek. Ik zei dus: "waarom ben je niet even langs geweest...". En toen moest VanMan een week naar kursus in Driebergen om zijn SQL-kennis te vergroten en je snapt het misschien al... hij zit hier nu gezellig met Hans na te tafelen. Leuk hoor, om iemand die je van het loggen kent eens IRL te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, verder kennis te maken. Geeft toch weer een hele andere dimensie aan het loggen dan wanneer je helemaal niet weet wat voor iemand schuil gaat achter die naam en die logjes. Het was gezellig VanMan. Dat gaan we vast nog wel eens overdoen!

vijftien reacties

Anne-Floor

Leuk dat jullie het zo gezellig hebben gehad!

Ik zie zelf erg uit naar de Chocobattle. Het lijkt me echt leuk om de mensen wiens dagelijkse beslommeringen je eigenlijk regelmatig leest eens in het echt te ontmoeten!

Anne-Floor (URL) - 21-10-’04 23:23
Mieke

@ Anne-Floor: Ja, me too, we hebben VanMan ook geprobeerd te verleiden te komen Chocobattlelen maar of dat gelukt is….

Mieke - 21-10-’04 23:25
berta

Is eng, hoor…

berta (URL) - 21-10-’04 23:28
Mieke

@ Berta: ja vind je? Ik vind het juist leuk! Je hebt al een beeld van iemand maar het is leuk om te kijken of dat klopt en of er nog meer interessante kanten aan mensen zitten dan je al denkt te kennen.

Mieke - 21-10-’04 23:36
Vampire

Zo heb ik Abigail leren kennen. Is echt heel leuk om iemand te leren kennen. Via de blog merk je wel of iemand je “aanstaat” of juist niet.

Vampire (E-mail ) (URL) - 22-10-’04 00:09
V@nM@n

Het was reuze gezellig bij Mieke en Hans, en als de taart net zo lekker wordt als het eten gisteren weet ik wie er gaat winnen bij de chocolatebattle. En Hans en Mieke bedankt voor de fijne avond.

V@nM@n (URL) - 22-10-’04 08:27
Mieke

:-)

Mieke - 22-10-’04 08:34
Hans

Ja het was leuk, gezellig en leerzaam! en Berta V@nM@n was verre van eng;-)

Hans (E-mail ) (URL) - 22-10-’04 08:52
Irene

Is dat hem! Wat een onthulling! Bijna alsof we er zelf ook bij waren, op de koffie bij jullie. Ik las eens op een weblog (bij wie weet ik niet meer) dat webloggers op zo’n weblogbijeenkomst vooral naar elkaar gaan zitten kijken. Dat klinkt wel logisch. Ik zelf heb nog nooit een weblogger ontmoet (voorzover ik weet). Misschien moet ik die chocobattle toch maar inplannen…;-)

Irene (URL) - 22-10-’04 09:54
Nijntje

Uit ervaring weet ik dat als ik iemand IRL ontmoet van het chatten of bloggen er de hele tijd wordt gekletst, altijd reuze gezellig.

Nijntje (URL) - 22-10-’04 10:03
Mieke

@ Irene: leuk, doe maar! Hoe meer loggers hoe leuker. Als je weet dat je komt (om te bakken en/of proeven) dan zetten we je onmiddellijk op de deelnemerslijst.

Mieke - 22-10-’04 10:19
Downer

Zo te lezen was het erg gezellig :-)

leuke foto van V@nM@N!

(vinnum stiekem leuker dan die in de gallery eigenlijk)

@ Berta: ik vind het ook eng ;)

Downer (URL) - 22-10-’04 11:00
Mieke

@ Downer: ben het helemaal met je eens. Op die andere foto ziet hij er zo streng uit en dat is hij helemaal niet ;-). Misschien mag je hem wel veranderen.

Mieke - 22-10-’04 11:07
Paola

leuk!!! Ik heb ook enkele mensen ontmoet via het loggen…. hele dierbare vriendschappen zijn er bij :-)

Paola (URL) - 22-10-’04 12:30
brigitte

Ja erg leuk, mensen ontmoeten via chatten of loggen, he Hans en Mieke ;). Zo leer je mensen kennen waar je irl misschien nooit tegenaan was gelopen en toch blijkt het vaak supergoed te klikken. Maar vaak is het helaas ook zo dat mensen aan de andere kant van het land wonen he Vampire, da’s ook jammer….maar zo kom je nog eens ergens anders :)

brigitte (E-mail ) (URL) - 22-10-’04 17:30


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.