Hopperdehop

15 10 04 - 16:54

Grappig! Wij zijn zojuist gehopt, althans dat vermoed ik. Het lijkt me namelijk onwaarschijnlijk dat er 22 bezoekers tegelijk waren die geen van allen een commentaar achter hebben gelaten bij enig logje. Je kunt nu in de linkerkolom lezen: "Op vrijdag 15 oktober 2004 om 16:38 uur waren hier 22 bezoeker(s)" Ik keek op een bepaald moment even op van mijn werk en naar de weblog en zag toen een staartje van de hoppers die nog met z'n achten rondhingen hier.

Voor diegenen die niet weten wat "loghoppen" is: dat is het met een groep mensen allemaal tegelijk van log naar log springen en zorgen dat het maximumbezoekersaantal van de tellers tot fenomenale hoogten stijgt op de bezochte weblogs. Ik heb overigens eerder op weblogs die gehopt waren wel eens commentaren gezien die werden achtergelaten door de hoppers. Dat die er nu niet zijn vind ik niet erg want daar word je niet veel wijzer van. De teksten varieerden van hopperdehop, hopx10, hi-en-dag, come & go tot toedeledoki.

Dat aan het loghoppen een goede organisatie ten grondslag ligt kun je bijvoorbeeld lezen bij Peter in Toronto die zijn strategie om e.e.a. te laten lukken uit de doeken doet. Vergeleken met de aantallen die hij noemt is dit maar een klein loghopje of eentje die op zijn laatste benen liep.

elf reacties

Willem

Dat mensen zich daarmee bezig houden verbaast me wel. En om 16.38 in de middag. Hebben die mensen niks te doen?

Willem - 15-10-’04 18:32
Downer

Er was een of ander leukerd die het nodig vond om WIP te verkloten vanmiddag, zodoende hebben we opeens heel veel bezoekers die er helemaal niet waren. zie ook hier

ik heb WIE er maar weer even opgezet.

Downer (URL) - 15-10-’04 18:35
Vampire

Op zich vind ik het wel humor, maar als je iets achterlaat, laat dan wel wat zinnigs achter toch? Als je meehopt, kom je misschien ook nog op sites die je echt interesseren.

Vampire (E-mail ) (URL) - 15-10-’04 18:35
Mieke

@ Downer: Ik zag niet alleen die link van die leukerd die in dat logje genoemd wordt maar ook een hele serie andere namen. Maar misschien heb je gelijk dat het gewoon een flutvertoning was.

In ieder geval zie ik er ook het nut helemaal niet van in net als Willem. Alsof we allemaal op die hoge aantallen bij WIP zitten te wachten. Je weet op die manier helemaal niet hoe het nou echt gaat op je log. Overigens vind ik WIP vooral leuk om te kijken WIE er is en gaat het me niet zozeer om het aantal mensen.

Mieke - 15-10-’04 18:46
Downer

@ Mieke:Klopt Mieke, dat was juist de “grap”, bij velen stond er plots een hele rij namen. (waaronder een hoop troep)

Downer (URL) - 15-10-’04 19:32
V@nM@n

haha, mijn bezoekersaantal is ook eeneens heel hoog, geen mens gezien….

Overigens zit ik volgende week in de buurt bij jullie, de hele week cursus in driebergen.

V@nM@n (URL) - 15-10-’04 22:05
Mieke

@ VanMan: Nou, laten we even contact zoeken per mail dan. Kom je een keertje koffie drinken!

Mieke - 15-10-’04 22:28
V@nM@n

@Mieke, doe ik morgen even …

V@nM@n (URL) - 15-10-’04 22:37
Mieke

@ Downer: goed dat we dat dan nu weten.

Mieke - 16-10-’04 09:49
Downer

Ik heb WIP ook weer teruggezet, het gaat zoals je zegt om te zien wie er zijn, niet hoeveel er ooit waren. Nu zeker niet meer ;-)

Downer (URL) - 16-10-’04 16:40
IngKey

Ik geloof dat mij de lol van dat loghoppen even ontgaat. :-?

IngKey (URL) - 16-10-’04 17:00


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.