CreaBea

08 10 04 - 23:46Dit is wat je wellicht ook zelf kunt maken als je een echte CreaBea bent. Het is een armband gemaakt van ... kant met gesmolten plastic tasjes. Maar als je zoals ik geen tijd hebt daarvoro dan kun je ze ook kopen. Deze sieraden (armbanden, colliers, broches) zag ik bij Top Tot Teen in Driebergen en ik vind ze prachtig. Een vriendin van mij kocht een prachtige halve maan vormige broche in herfstkleuren. Ze zijn natuurlijk verkrijgbaar voor alle kleurtypes en ze zijn qua prijs tussen de 22,50 en 35 euro. In sommige sieraden is zilver of messing verwerkt. En in ieder geval staat vast dat je een uniek exemplaar krijgt als je er eentje koopt. Zelfs als zou je het willen er worden er nooit twee hetzelfde. Op de foto een armband (klik klik) bovenop eenzelfde plastic tasje als gebruikt is om de armband te maken.

zeven reacties

Anja

Ik zag pas iemand met zoiets lopen en vroeg me toen al af wat voor materiaal het was. Maar misschien was het niet hetzelfde. Mooie kleur trouwens!

Anja - 09-10-’04 11:26
V@nM@n

Het zijn in ieder geval unieke exemplaren. Als het plastic een beetje kleurecht is heb je in ieder geval een ook een mooi aandanken als je weet waar het vandaan komt.

V@nM@n (URL) - 09-10-’04 11:55
Mieke

@ VanMan: dat is ook nog leuk ja, als je het kan bestellen met plastic zakje uit bijvoorbeeld een land waar je geweest bent of een plaats waar je goede herinneringen aan hebt.

Mieke - 09-10-’04 12:39
Marja

Volgens mij heb ik zoiets al eens eerder gezien. In Veenendaal om precies te zijn in een klein winkeltje.

Marja - 09-10-’04 18:18
brigitte

Erg leuk dit en inderdaad leuk om een souvenir blijvend te maken. Ik heb nog wel ergens een iMac plastic tas….hmmm je brengt me op een id.

brigitte (E-mail ) (URL) - 09-10-’04 19:33
Mieke

@ Brigitte: ik denk als je de föhn op stand hoog zet en je legt een plastic zakje op een stukje kant… Je zou het kunnen proberen!

Mieke - 09-10-’04 19:47
Jaguaromac

Jah zeg, leuk!

Jaguaromac (E-mail ) (URL) - 10-10-’04 10:32


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.