Industrion

06 10 04 - 09:04Afgelopen vrijdag had ik afspraken in Heerlen en Kerkrade en tussendoor een uur meer de tijd dan nodig was. Ik had bedacht naar Kerkrade te rijden en een stukje door het stadje te lopen omdat het zulk lekker weer was. Zover kwam ik helemaal niet want voordat ik in het centrum bereikte werd mijn aandacht getrokken door een plein met allerlei interessante constructies en machine-achtige opstellingen. Dit bleek het Industrion te zijn, het museum voor industrie en samenleving. Ik heb me er lekker geamuseerd met het maken van foto's op het plein voor en rondom het museum maar het is vast ook leuk om te bezoeken. Een voorbeeld van zo'n stellage op het dak van het museum zie je op de foto (klik klik).

zes reacties

Willem

Wat een gekke foto. Of is dat in sepia gedaan?

Willem - 06-10-’04 10:09
Mieke

Ja Willem, het leek me leuk om eens iets in sepia te maken. Dat zit in al die programma’s en ik gebruik het eigenlijk nooit. Maar ik vond dit wel een aparte foto zo.

Mieke - 06-10-’04 12:50
Anne-Floor

Ben maar blij dat je het centrum niet bereikt hebt. Dat heeft je weer een deceptie bespaard. Ik denk namelijk dat het Industrion zo ongeveer het leukste van Kerkrade is. Schijnt een heel interessant museum te zijn, ben er zelf helaas nog nooit geweest.

Anne-Floor (URL) - 06-10-’04 15:50
V@nM@n

Nou Mieke, was je wel heel dicht bij ons in de buurt. Had je ook een kopje koffie kunnen komen drinken.

V@nM@n (URL) - 06-10-’04 19:10
Mieke

Dat was beste een goed ID geweest VanMan, ware het niet dat ik dan geen foto’s had kunnen maken. Maar de volgende keer zal ik zeker even een seintje geven.

Mieke - 06-10-’04 20:50
Arjan

Dat is inderdaad een hele mooie foto.

Leuk ook dat je hem met sepia hebt bewerkt.

Arjan (URL) - 06-10-’04 21:35


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.