Het slimme koffertje van BSH

04 10 04 - 14:25Mijn droger deed niet meer waarvoor hij op aarde was: de was drogen. Steeds na een korte tijd hield hij er mee op en het duurde eindeloos voordat de was maar een beetje droog was. Nadat ik eerst een tijdje mijn was op een rekje had gedroogd omdat ik er steeds maar niet aan toekwam om het probleem op te lossen, noopte de naderende winter mij tot actie. Bosch gebeld dus en vandaag was de monteur van BSH er om het probleem op te lossen.

De droger was zo weer klaar, nou ja zo... nadat al het aangekoekte stof was verwijderd uit het filter. Dat was het dus gewoon (tot mijn schande) maar ik had het boekje niet meer, dat was mijn excuus. Afijn filter schoongemaakt, de monteur mat nog van alles en nog wat even door en toen was alles weer picobello in orde.

Eenmaal beneden aan gekomen ging één van de twee koffertjes die hij bij zich had (klik op de foto voor vergroting) open en daar werd mij een blik gegund in een mobiel mini-kantoor met laptop en printerje. Supermodern en handig. Software er in waar onderdelen en tekeningen deel van uitmaken en die een reparatiebon met eenmalige machtiging voor de klant uitprint. Geen gedoe met geld, geen gewacht op rekeningen dus voor iedereen gemakkelijk. En die monteur zei heel nonchalant: oh, dat hebben wij al heel lang! Nou zo mooi en handig had ik het nog niet gezien tot op heden. Maar misschien loop ik op dat gebied dan wel weer achter.

veertien reacties

Downer

Inclusief printerje? nee ook nog nooit gehoord, wel zo handig :-)

Downer (URL) - 04-10-’04 17:01
Anja

De monteurs bij ons bedrijf hebben wel een laptop maar zo’n all-in-one koffer is natuurlijk helemaal handig.

Anja - 04-10-’04 17:04
berta

Jaaaa!!!

Dat wist ik al een tijdje. Onze droger is de afgelopen tijd dan ook diverse malen stuk geweest.

berta (URL) - 04-10-’04 17:41
Mieke

@ Berta: Ha ha maar ook zo dom als die van mij?

Mieke - 04-10-’04 17:45
LadyBass

Het zal zwaar voor jou, als hebbedingetjesmuts, geweest zijn om de man mét zijn koffertje te laten vertrekken ;)

LadyBass (URL) - 04-10-’04 19:11
Nijntje

Je bent toch meteen op zoek gegaan waar je zo’n ding kon kopen? Volgt er een blog met details?

Nijntje (URL) - 04-10-’04 19:35
Simone

Ja, super handig!

Simone - 04-10-’04 19:47
Frozen

Een jaar of 6 7 terug hadden ze die niet hoor. Toen had de monteur hem iig niet bij zich ook geen laptop ofzo, alleen een boek waarin die keek wat die piepjes betekenden ;)

Frozen (URL) - 04-10-’04 21:23
Mieke

Ha ha, jullie kennen mijn belangstelling voor dit soort dingen ondertussen. Wilde er inderdaad best even beter naar kijken maar ja, dat staat ook zo raar he. Dus daarom maar een foto en tegen de monteur verteld dat ik er een logje over zou schrijven. Ik heb hem de link gegeven dus wellicht reageert hij ook nog.

Maar het lijkt me best wat, zo’n koffertje…

Mieke (URL) - 04-10-’04 23:27
Arjan

Bij mijn nieuwe werkgever heb ik al aangegeven hoe handig zo’n iBookje is voor m’n administratie onderweg en “stiekem” natuurlijk een beetje Photoshoppen e.d. :-)

Arjan (URL) - 04-10-’04 23:29
Mieke

@ Arjan: Laat ze dit logje maar lezen over het koffertje van BSH.

Mieke - 05-10-’04 00:03
IngKey

Doe mij ook zo’n koffertje!!! Kwijl, kwijl.

IngKey (URL) - 05-10-’04 21:58
brigitte

De monteur die hier komt voor witgoed heeft beslist niet zo’n cool koffertje. Gewoon een blok met voorgedrukte rekeningen met een balpen en een koffer met ouderwets gereedschap. Ach je weet het he, in Brabant en Limburg lopen we altijd een paar passen achter ;-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 05-10-’04 22:08
V@nM@n

Mmm, geen Appletje zo te zien…..

V@nM@n (URL) - 06-10-’04 19:21


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.