Fabrieksfeest

25 09 04 - 19:45Gisterenavond vierde een vriendin van ons haar veertigste verjaardag met een feest in De Fabrique. De routebeschrijving voerde ons naar een unieke lokatie op het industrieterrein bij Maarssen. In de voormalige veevoederfabriek van de UTD aan de Westkanaaldijk is een fabriekscomplex omgebouwd tot een multifunctioneel amusementscentrum. Toen we een echte fabriekspoort gepasseerd waren, reden we langs allerlei donkere loodsen en gebouwen. Veel ruimte om vlakbij het gebouw te parkeren was er niet meer dus eenmaal naar een plekje verderop gedirigeerd moesten we een eindje terug lopen naar de ingang van de grote hal. Binnen vervolgden we onze weg via een brug die over een indoorkartbaan liep. Beneden ons snelden de ronkende voertuigjes langs een kronkelige baan. Van die hal kwamen we in een andere waar alles er uit zag alsof het gisteren nog een fabriek was. Er waren diverse parties aan de gang en toen we uiteindelijk onze gastvrouw gevonden hadden bevonden we ons in grand-cafe Het Ketelhuis, centraal gelegen temidden van de rondom aangelegde indoorkartbaan. De inrichting was industrieel gehouden met oude werktafels van Fokker, enorme industriele schoorstenen, steigerpijp en veel hout. Heel apart!

Het feest was erg gezellig. Een groot podium gaf ruimte aan de band Fun Factory die naast goede muziek met haar prettig gestoorde zangeres inderdaad fun wisten te brengen. Op de werktafels was in de vorm van een buffet voedsel uit verschillende werelddelen uitgestald. We hebben tot diep in de nacht uitbundig ouderwets geswingd. Dat is toch altijd nog leuker en waarschijnlijk effectiever dan een rondje joggen of een paar keer naar de sportschool.

acht reacties

berta

Ziet er leuk uit.

berta (URL) - 25-09-’04 23:10
Chantal

Ben er al een paar keer wezen karten. Erg leuk daar!

Chantal (E-mail ) (URL) - 26-09-’04 00:15
Downer

Zoals je het beschrijft klinkt het inderdaad vrij uniek, lijkt me leuk!

Downer (URL) - 26-09-’04 10:41
IngKey

Klinkt een beetje als het party/fabrieksterrein bij Amsterdam. Ben daar ooit eens wezen eten en swingen. Het geeft inderdaad een heel aparte sfeer, zo’n oud fabrieksterrein.

En swingen is zeker de beste eigenlijk zelfs de enige leuke sport die er bestaat! :-)

IngKey (URL) - 26-09-’04 14:06
IngKey

Grrr, wéér die foute streep door mijn woorden! (devil)

IngKey (URL) - 26-09-’04 14:07
Jaguaromac

Wat ziet het er leuk uit daar zeg! Mooie kleuren!

Jaguaromac (E-mail ) (URL) - 26-09-’04 19:59
Nijntje

Een geslaagde avond dus! Die feestzaal ziet er heel tof uit, jammergenoeg niet bij me in de buurt, je weet nooit dat ik nog een keer een fuifje wil organiseren.

Nijntje (URL) - 26-09-’04 20:07
Arjan

Leuk hoor zo’n multifunctioneel uitgaanscentrum.

Arjan (URL) - 26-09-’04 21:34


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.