Salsa Rossa
23 09 04 - 00:18
Bij de pasta kun je tegenwoordig allerlei lekkere saus kopen. Bij mijn AH is er veel keus van goede kwaliteit zowel in potten als in het versvak. Maar het haalt het niet bij mijn zelfgemaakte Salsa Rossa waarvan ik bovendien weet dat de producten die er in gaan vers zijn en er geen smaakversterkers of andere rommel is toegevoegd. Men neme:
- 4 rijpe verse tomaten (ik neem altijd van die roma-tomaten omdat ze wat zoeter zijn)
- 2 rode paprika's gegrilleerd (bij AH kun je dat kopen in een pot maar je kunt het natuurlijk ook zelf doen)
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 of 2 teentjes knoflook (naar smaak) gepeld en fijngehakt
- 1 eetlepel verse majoraan of oregano
- 1 verse rode chilipeper zonder pitjes en fijngehakt
- zeezout en vers gemalen peper
- gedroogde chilipepers naar smaak
Op de foto wat we aten: tagliatelle alle erbe met zelfgemaakte salsa rosso, knapperig gestoomde witlof en grote garnalen, het geheel gegarneerd met vers gemalen oude kaas.
zes reacties
Ook als niet student is pasta lekker hoor ;).
Frozen (URL) - 23-09-’04 07:15Ja hoor, nu heb ik dus om half elf ‘s ochtends opeens zin in pasta.
Kaatje (URL) - 23-09-’04 10:37Ga het vanavond proberen….
berta (URL) - 23-09-’04 14:24Mieke, die foto! Het water loopt me in de mond…
Downer (URL) - 23-09-’04 14:54
Als studente ben ik natuurlijk altijd blij met alle variaties op pasta!
Anne-Floor (URL) - 23-09-’04 00:43