Iets te hard van stapel

11 09 04 - 10:51

We zijn gisteren wezen tennissen. Het plan sluimerde al langer (in het kader van het sportproject) maar in een opwelling kwam het er ineens gisteren van. Het was mooi weer dus wij de tennisrackets opgediept, wat ballen bij gekocht en naar de tennisbaan.

Je kon merken dat we het allebei een tijdje niet gedaan hadden. De eerste ballen gingen alle kanten op maar daarna kwamen er soms toch veelbelovende fore- en backhands uit en hadden we zowaar een paar leuke series, zij het dat ze nog niet zo lang waren. Ook het serveren zat nog ergens diep weggestopt in het spiergeheugen en dook af en toe even op. Na een uurtje waren we geheel afgeserveerd maar hadden we wel het idee dat deze eerste keer een belofte inhield voor leuk tennisspel in de toekomst.

Nu, een paar uur later, zijn we allebei zo stijf als wat. Zelfs de warme douche kon daar niks aan verbeteren. Kennelijk toch wat te hard van stapel gelopen en in ons enthousiasme de slechte conditie eventjes over het hoofd gezien. En ja, we zijn ook geen 20 meer natuurlijk (ha ha). Ik ben benieuwd hoe we er morgen aan toe zijn. In ieder geval hebben zowel Hans als ik de smaak te pakken van het tennissen.

acht reacties

eisema

da’s toevallig! wij hadden het er toevallig ook over om weer eens te beginnen met tennis!

eisema (URL) - 11-09-’04 14:14
Mieke

Bereid je dan maar voor op stevige spierpijn. (jokerp)

Mieke - 11-09-’04 14:24
Anne-Floor

Tennis is de enige sport die ik echt leuk vind om te doen. Klimmen, paardrijden en wielrennen lijkt me ook wel wat, maar daar heb je weer allemaal van die dure assecoires voor nodig. Een racket heb ik gelukkig nog liggen…

Anne-Floor (URL) - 11-09-’04 15:35
V@nM@n

Haha, oeps solly, spierpijn….Ik heb er gelukkig geen last van, sta dan ook regelmatig op de squashbaan. Ik denk dat niet sporten op den duur funest is voor je conditie. Ik zal daar dan ook nooit mee stoppen als dat niet nodig is. Aan de andere kant zijn er mensen die oud worden zonder ooit maar iets aan sport te hebben gedaan… dus, wat is wijsheid.

V@nM@n (URL) - 11-09-’04 19:55
brigitte

Hans kan toch goed masseren?? Lijkt me dat de spierpijn wel mee zou kunnen vallen….;-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 11-09-’04 20:04
Sebastian

Sportief hoor!;)

Sebastian (URL) - 11-09-’04 20:11
Hans

Je moet niet alles ‘weg’ willen masseren Brigitte.. Beetje spierpijn hoort erbij! dan herinner je je weer dat je wat wezenlijks gedaan hebt. ;-)

Hans (E-mail ) (URL) - 11-09-’04 21:44
sab

Pijn is Fijn en Bloed Moet (soms) hoewel ik liever dan voor de pijn ga (cow)

sab (URL) - 13-09-’04 14:36


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.