Brandschoon

30 08 04 - 00:02

Eerder schreven we op deze weblog over de heerlijk schone WC's op de Parade. Deze vorm van 'eventmarketing' zie je steeds meer om je heen. Zaterdag op de Uitmarkt in Amsterdam zagen we de schoonmaakploeg van Brandbier aan het werk met op hun overall de slogan 'brandschoon'. Goed gevonden. E�©n van de grote ergernissen op festivals is de rotzooi die zich in de loop van het festival opstapelt op de grond en tafels/stoelen die steeds plakkeriger worden. Overigens werden de toiletten waar ik naar toe ging op de Uitmarkt volgens mij particulier gedreven door een echtpaar dat met Amsterdamse gemoedelijkheid de thema's orde en netheid een nieuwe betekenis gaven in de twee toiletwagens.

zes reacties

Anne-Floor

Zou je die Brandploeg ook kunnen huren om een studentenkeuken uit te mesten? ;-)

Anne-Floor (URL) - 30-08-’04 02:37
Mieke

Als je plechtig belooft daarna uitsluitend nog Brandbier te drinken, denk ik dat de kans groot is dat ze komen.

Mieke - 30-08-’04 08:02
Anne-Floor

Als geboren en getogen Limburgse drink ik uiteraard al niets anders dan Brandbier… :-)

Anne-Floor (URL) - 30-08-’04 08:13
Sabine

Op lowlands kon je plastic beker inleveren in ruil tegen punten waarmee je zelf weer drinken, eten of zelfs lowlandskleding kon kopen. Goed idee, maar wel jammer dat er iets tegenover moet staan wat zorgt dat jij je lege beker netjes opruimt.

Sabine (URL) - 30-08-’04 11:20
Mieke

Op Mundial moet je een ‘glas’ kopen en krijg je een munt terug bij het inleveren. Die munten kun je inwisselen tegen geld. Hier op de Uitmarkt werd er ook statiegeld geheven op de ‘glazen’. Dat levert wel een aantal gratis glazenzoekers op die daarmee hun drankjes betalen.

Mieke - 30-08-’04 11:59
Kaatje

ja daar ergerde ik me op Lowlands enorm aan. Zit je even niet op te letten, snaaien van die pubers die al hun geld al opgemaakt hebben je beker met nog een slok er in weg. Heel vervelend.

Kaatje (URL) - 30-08-’04 14:57


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.