Binky de Buurkat

17 08 04 - 09:19

Nou is dit weliswaar geen mijnpoesisdeliefstepoesvandewereldlog (zie Bieslog) maar je doet toch niet echt mee als je niet af en toe een logje produceert over een poes (ha ha). Bij gebrek aan eigen poes daarom hier een logje over Binky de buurpoes (die eigenlijk een kater is).

Binky woont bij de buren, althans dat is zijn officiële huis. In feite is hij heer en meester in de tuinen en op de daken van het hele rijtje hier. IN de huizen wordt hij geweerd omdat hij zo gauw hij kan duidelijke geursignalen achterlaat van zijn aanwezigheid. Het is een gezelligheidsdier en zodra er mensen in de tuin zijn komt Binky ogenblikkelijk aangemauwd. Hij is in twee dingen geïnteresseerd: aangehaald worden en voedsel. Luidkeels spinnend probeert hij zijn kop onder je hand te krijgen en zoveel mogelijk gekroel te scoren. Totdat het eten op tafel komt, dan gaat alle aandacht daarnaar toe. Hij maakt dan op luide toon duidelijk het wel prettig te vinden mee te delen in de maaltijd of snack. En mocht dat nou echt niet lukken dan springt hij verontwaardigd door de heg naar de buren, er rotsvast van overtuigd dat hij daar wel slaagt.

zes reacties

John

Een poes met een missie zo te lezen :)

John (URL) - 17-08-’04 11:33
Kaatje

Ik begreep die poezenverhalen ook nooit. Maar nu heb ik er zelf een en wil ik zijn avonturen ook het liefst delen. Poezen zijn best grappige wezens.

Kaatje (URL) - 17-08-’04 11:52
Anne-Floor

Mijn laatste poezenervaring had ik vorige week in Mechelen (B) waar de zwerfkat van de Markt een bakje water kreeg op het terras waar ik wat aan het drinken was. Ik vind poezen ook leuk, maar zo lang ik nog op twintig vierkante meter woon, komt er nog geen poes. Daarna misschien ook niet, hoor. Daar ben ik nog niet helemaal uit…

Anne-Floor (URL) - 17-08-’04 13:56
berta

Het lijkt onze poes wel!

berta (URL) - 17-08-’04 17:18
Mieke zelf

@ Berta: dan moet jij mijn buurvrouw Hannie zijn die onder de nickname Berta logt! Maar was je op vakantie dan? Ik dacht dat ik je nog zag lopen vorige week. :-D

Mieke zelf - 17-08-’04 17:21
Rickosss

“ IN de huizen wordt hij geweerd omdat hij zo gauw hij kan duidelijke geursignalen achterlaat van zijn aanwezigheid.” hahahaha waar ken ik dat van… proest

Rickosss (E-mail ) (URL) - 17-08-’04 20:58


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.