Weblog-korte-broeken-foto-verzameling

31 07 04 - 18:57

Ik vind veel mensen (man of vrouw) er gewoon niet uitzien in een korte broek. Daarmee bedoel ik niks ten nadele van de betrokkene maar die korte broeken zijn absoluut niet gemaakt om de aantrekkelijkheid van de drager of draagster te bevorderen of te accentueren. Toch zie je in de zomer jan-en-alleman lopen met zoâ??n ding. Zolang het maar zoâ??n beetje boven de knieën hangt hebben ook weinig mensen gene om zich er buiten de vrijetijdssfeer in te vertonen. Bijgaand een foto van zoâ??n korte broek (klik voor grotere foto). Ik stel voor dat we een â??weblog-korte-broeken-foto-verzamelingâ?? maken. Zet op je eigen weblog een foto van een bijzondere (mooie of lelijke) korte broek (in ieder geval broek en benen van voor of van achteren genomen, maakt niet uit) en meldt hier even dat je het gedaan hebt. Laten we eens kijken wat we voor verzameling kunnen samenstellen. Met dit weer moet dat geen probleem zijn. Ik ben heel benieuwd

vijftien reacties

V@nM@n

Hey goed idee, ik ga morgen naar Duitsland, daar moeten toch wel wat pracht figuren rondlopen.

V@nM@n (URL) - 31-07-’04 20:45
Tonny

Vanuit mijn doucheraampje zal ik eens kijken of het mij gaat lukken om een “geschikte” foto te maken :)

Tonny (E-mail ) (URL) - 31-07-’04 20:49
sab

Ha inspiratie genoeg daarvoor, menig korte broek in mijn kast liggen maar zal er ook velen tegen komen op Texel vermoed ik. Ik zal een fotogalerie trachten aan te leggen (dan mag de bezoeker raden welke van mijzelf is, in ruil voor eeuwige roem alweer )

sab - 31-07-’04 22:16
Anne-Floor

Mooi initiatief. Ik zal eens kijken of het me lukt om een mooi exemplaar op de gevoelige plaat vast te leggen. Verder zeg ik zelf: “Hulde voor het rokje!” Heb altijd al een hekel gehad aan korte broeken…

Anne-Floor (URL) - 31-07-’04 22:38
Rickosss

Owww, ik heb een mooie korte broek, kzal hem morgen aandoen en een foto maken…

Rickosss (E-mail ) (URL) - 31-07-’04 23:07
Rickosss

ik houdt ook niet van korte broeken hoor, maar soms is het niet anders met warm weer(maar dan heb ik vaak in het openbaar toch nog wel een lange of minstens driekwart broek aan).

Rickosss (E-mail ) (URL) - 31-07-’04 23:09
Rickosss

Uhhh nouja, broek is niet echt kort, meer driekwart of zo, maar hij staat er op: http://jaguaromac.web-log.nl

Rickosss (E-mail ) (URL) - 02-08-’04 19:13
brigitte

Bij ons staan nu ook een drietal korte broeken, en een nieuwe stelling: Mevrouw, waarom koopt u niet een maatje groter? http://www.famvdhurk.nl/pl

brigitte (E-mail ) (URL) - 02-08-’04 19:25
Mieke

Brigitte heeft een top-drie samengesteld, VanMan heeft er eentje met prachtige knie?n en Rickoss heeft een mooie broek maar met relatief weinig been. Fantastisch mensen. Jammer dat onze weblog even uit de lucht was zodat het hier niet gemeld kon worden. Voor alle links, zie hierboven. Een collage van de fraaiste exemplaren wordt het eindresultaat!

Mieke (URL) - 02-08-’04 19:48
Rickosss

Absoluut gezien is het wel veel been Mieke :-)

Rickosss (E-mail ) (URL) - 02-08-’04 20:06
berta

Doe mijn best!

berta (URL) - 02-08-’04 22:53
Downer

Yess eindelijk gevonden! vond het zo’n leuk idee.

Kreeg je mail, maar linkje deed het niet (snap nu waarom)

ik terugmailen (heb je ws nooit gehad) en hoorde niks,

Logje gevonden via V@nM@n, nu nog een foto maken! :-D

doe ik morgen!

Downer (URL) - 08-08-’04 18:37
Mieke zelf

@ Downer: Ja wij hebben een beetje problemen gehad met de server. Zijn nu verhuisd en is gelukkig opgelost. Ben heel benieuwd naar je foto. Mijn eigen collectie komt binnenkort ook op de weblog.

Mieke zelf - 08-08-’04 18:50
Downer

Hij staat er! :-p

Downer (URL) - 09-08-’04 08:55
IngKey

Leuk idee. Als ik er aandenk, zal ik morgen een foto van mijn charmante benen in korte broek maken. ;-)

Ik heb zelf ooit eens een korte-broeken-party gegeven. Iedereen in korte broek, dus. Kan makkelijk, want ik ben midden in de zomer jarig. Was erg geslaagd!

IngKey (URL) - 09-08-’04 22:58


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.