Va·kan·tie (de ~ (v.), ~s)

13 07 04 - 10:121 jaarlijks toegekende vrije tijd voor personen in verschillende beroepen en betrekkingen, voor leerlingen enz.
2 vakantiereis

Er is een uittocht gaande. Zaterdag zijn de overburen op vakantie gegaan richting Zuid Frankrijk. Ook mijn rechterburen zijn inmiddels weg naar de camping waar ze ieder jaar heen gaan op de Veluwe. Mijn zwager en zijn vriendin gaan met vier kinderen volgende week naar Toscane en mijn zus en haar gezin twijfelen nog tussen Italië en Denemarken. Op de snelwegen wordt het heel erg stil de laatste dagen en overal in mijn straat zijn parkeerplaatsen over. Ook sommige weblogs zijn op zomerreces.
Ikzelf ga niet weg in de maanden juli en augustus, te druk, te duur en te vol. En als je niet vast zit aan de schoolvakanties waarom zou je dan in deze periode weg gaan. Hans is ondertussen wel een midweekje met zijn dochter en een vriendin met de huifkar in Drente.
Voor iedereen die nog gaat binnenkort: ik wens jullie een heerlijke vakantie met mooi weer en voor iedereen die thuis blijft: ik wens ons ook mooi weer zodat wij kunnen genieten van een mooi, rustig en fileloos Nederland in het zonnetje.

twee reacties

V@nM@n

Ja, het zal na deze week overal lekker rustig woren. Ook wij vertrekken zaterdag

V@nM@n (URL) - 13-07-’04 20:47
Mieke

Veel plezier VanMan. We zullen je missen!

Mieke (E-mail ) (URL) - 13-07-’04 23:37


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.