Contact met de kaasboer

07 06 04 - 23:48

In Egmond aten mijn collega-Masters en ik tussen de middag vaak warm aan het lunchbuffet. We hoefden er 's avonds dan niet echt meer op uit en tegen de tijd dat we klaar waren met onze avondbesprekingen om een uur of negen hadden we meer dan genoeg aan een broodje. De dag na onze aankomst gingen we dan ook in de middagpauze op zoek in de winkelstraat naar wat kaas en brood om op de hotelkamer op te eten die avond.

In de Egmondse delicatessenwinkel waren we meteen aan de beurt. De man achter de toonbank keek ons opgewekt aan en zei: 'dag Mieke, wat mag het zijn?'. Ik had even een split second iets van: 'ken ik die man?' en op mijn gezicht moet verbazing te zien zijn geweest terwijl de man zei: 'ik zie dat je met Marja bent gekomen!'. Toen drong het tot mij door. We liepen nog steeds met onze naambordjes op (zie vorige logje) van de Avatarkursus.
Sinds deze hartelijke ontmoeting hebben we vele lekkere dingen bij Jorgen (zoals de man bleek te heten) gekocht in de loop van de afgelopen week. Echt een goed contact kun je wel zeggen. Bij ons afscheid gisteren hebben we nog even een foldertje achtergelaten over de Avatarkursussen. Wie weet zien we Jorgen daar nog wel eens terug.

zeven reacties

sab

hihi ik zie het al helemaal voor me. Erg spontaan van Jorgen om er zo mee om te gaan.

sab (URL) - 08-06-’04 07:10
Nijntje

Een reden om nog eens terug te rijden naar Egmond…

Nijntje (E-mail ) (URL) - 08-06-’04 12:40
Mieke

Als ik de volgende keer in Egmond ben dan ga ik zeker even bij Jorgen langs. :-)

Mieke (E-mail ) (URL) - 08-06-’04 17:27
V@nM@n

Yammie, zien er lekker uit die kaasjes. Vooral als het zo warm is en je geen zin in een warme hap hebt.

V@nM@n (URL) - 08-06-’04 19:34
Rick Hoen

Grappig verhaal zeg! :D

Rick Hoen (E-mail ) (URL) - 08-06-’04 20:57
supernena

En als echte kaasliefhebber wil ik dan toch wel weten welke de favoriet was…

supernena (URL) - 08-06-’04 21:01
Mieke

Hij had de één of andere grand cru beemsterkaas die helemaal fantastisch was. Het smaakte een beetje als een verbeterde versie van Old Amsterdam. Mmmm….

Mieke (E-mail ) (URL) - 08-06-’04 22:54


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.