Zonsondergang in Egmond

04 06 04 - 09:57

Zoals gezegd - zie onze oude weblog - zit ik dus tien dagen op kursus in Egmond aan Zee. Een schatting plaatsje aan de Noord-Hollandse kust. Het hotel waar de kursus wordt gehouden staat zo?n beetje aan de boulevard dus de studenten doen veel van hun oefeningen gewoon lekker op het strand of in de duinen.Ikzelf en mijn medetrainers hebben weinig gelegenheid om het strand te bezoeken. Wij starten ?s morgens om 7.00 uur en werken dan door tot half negen/negen uur. Het zijn lange dagen maar zeer bevredigend dus hoewel ik best voel dat ik wat gedaan heb kom ik er met energie vandaan. Jammer is wel dat we zo weinig kunnen genieten van zee en strand. Maar als we dan eenmaal weer op onze kamers zijn dan worden we bijna iedere avond getrakteerd op een prachtige zonsondergang. Deze foto is genomen op Tweede Pinksterdag vanaf het balkon van mijn hotel. O ja, en over de kursus die ik geef zal in volgende week nog wel eens een keertje schrijven want daar heb ik weinig tijd voor op dit moment.

zes reacties

Rick Hoen

een woord voor die foto: stunning

Rick Hoen (E-mail ) (URL) - 04-06-’04 10:56
sab

ha een teken van leven uit egmond aan de zee :) He fijn dat ze er nog is en aan ons denkt. Fijn als ze weer terug is :)

sab (URL) - 04-06-’04 11:11
hans

En dan te bedenken dat ze zelf niet eens de kans heeft gekregen om te zien dat haar artikeltje met foto gepost is en de reacties zal zij ook pas veel later vandaag zien…

hans (E-mail ) (URL) - 04-06-’04 11:17
Nijntje

Oh oh, ze amuseert zich toch, dat is het belangrijkste! Bovendien als ze er weer is weet je tenminste wat je gemist hebt!

Nijntje (E-mail ) (URL) - 04-06-’04 12:44
Hans

Leuke reactie Nijntje:)

Hans (E-mail ) (URL) - 04-06-’04 17:20
V@nM@n

Oeps, lang gewacht maar niet voor niets dus, en een mooie foto voor ons allen.

V@nM@n (URL) - 05-06-’04 11:37


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.